Pranje izloga Banja Luka

Pranje izloga i stakla Banja Luka

Oprati staklenu površinu nije jednostavno za obaviti, ne zbog čišćenja vanjskog dijela prozora koji je ponekad nepristupačan već zbog mrlja koje je teško ukloniti a da se one ne primijete s unutarnje strane.

Dakle staklo treba biti detaljno očišćeno kako s jedne tako i sa druge strane. Svaka čestica prašine mora biti potpuno uklonjena jer se i najmanje zaprljanje lako uoči dok iz prostorije gledamo van prema sunčevoj svjetlosti. Prozore treba prati najmanje dva puta godišnje, u proljeće kada zatopli i neposredno prije jeseni.

Pranje izloga i većih staklenih površina

Isto pravilo vrijedi i za velike staklene površine kao što su pregradne staklene stijene a posebno izlozi koji ako nisu kvalitetno očišćeni odbijaju prolaznike konzumente da u takav prostor uđu. Izlozi i pregradni zidovi peru se češće jer se češće i obilnije prljaju.

ciscenje izloga banja luka

Pranje prozora na zgradi – pranje prozora na visini

Radnici naše firme Tip – Tip osposobljeni su za najzahtjevnije situacije, od rada na visinama i pranje prozora na zgradi koje je moguće samo s vanjske strane objekta gdje se koriste kran s korpom, dizalica, pomična skela, alpinisti i duge merdevine(lotre).

Čišćenje staklenih površina i brisoleja na visokim zgradama odnosno pranje prozora na zgradi gdje merdevine(lotre) nisu dovoljne koristimo kran s korpom, pomične skele, dizalice ili alpiniste.

Pranje prozora na visinama nije često jednostavno odraditi. Postoji stuacija gdje iznajmljujemo perače alpiniste koji uz pomoć alpinističke opreme kvalitetno i uz mnogo pažnje obavljaju pranje vanjskog dijela prozora na nepristupačnim i visokim objektima.

Iza nas ostaju samo blistavo čiste zgrade, čisti prozori, staklene stijene i izlozi.

Pozivamo sve osobe iz privatnih ili javnih objekata i ustanova na saradnju. Garantiramo vrhunski i profesionalno obavljen posao.