Čišćenje stubišta Banja Luka

Usluga čišćenja stubišta Banja Luka servisa za čišćenje Tip – Top  uključuje pranje i čišćenje cjelokupnog stubišta i to:

    • metenje stubišta
    • mokro pranje stubišta s odgovarajućim sredstvima za čišćenje
    • pranje svih staklenih površina u stubištu (prozori i vrata)
    • pranje ulaznih vrata u stubište
    • čišćenje svih rukohvata u stubištu

Naša usluga čišćenja stubišta u potpunosti se prilagođava željama i potrebama Vas koji naručujete uslugu. Uobičajeno se usluga čišćenja stubišta ugovara uz dinamiku čišćenja jedanput nedeljno, odnosno četiri puta mjesečno. Ali ipak, servis za čišćenje Tip -Top je potpuno prilagodljiv Vašim potrebama pa tako možemo dogovoriti čišćenje stubišta češće od jedanput nedeljno ili rjeđe zavisi od samog dogovora. Po pravilu se to dogovara optimanlo 1x nedeljno čišćenje stubišta. U cijenu čišćenja stubišta je uračunat sav potreban materijal, prijevoz do vašeg objekta, potrebna sredstva za čišćenje. Kada potpišemo Ugovor sve ostalo je naša briga.

Kontaktirajte nas već danas kako bi ugovorili čišćenje stubišta za svoju stambenu zgradu.
Potpisom Ugovora za čišćenje stubišta stambene zgrade na period od godinu dana, svi stanari iz stubišta imaju mogućnost ostvarivanja popusta od 10% na ostale usluge servisa za čišćenje Tip -Top poput čišćenja grafita i antigrafitne zaštite, radova na visini, farbanje stubišta, čišćenje i pranje tepiha, dubinsko čišćenje namještaja i dušeka i sl.

Usluga Čišćenja stubišta se pruža samo na području Grada Banja Luke.

ciscenje i održavanje stubista
ciscenje stubista banja luka