Čišćenje i pranje fasada, kamenih i betonskih površina

Pranje fasade

Fasade zgrada, bilo da se radi o porodićnim kućama ili poslovnim zgradama, govore o vlasniku ili poslovanju koje se u objektu odvija.

Izložene vanjskim utjecajima, površine zgrada vremenom gube svoj šarm pa ih je potrebno očistiti, urediti, vratiti im stari sjaj.

Čišćenje i (pranje fasade) pranje vanjskih površina fasade  se radi  u nekoliko koraka:

1. Nanošenje namjenskog dezinfekcijskog sredstva kojim se odstranjuju organske nečistoće kao što su na primjer plijesan, lišaj, alge, mahovine, masnoće i ostale nečistoće

2. Hidro-dinamičko čišćenje i ispiranje (300 – 500 bara na 140ºC, 20-38 lit/min).

Za čišćenje fasada do 10 metara ne koristi se skela.

Kuće s kamenom fasadom privlači mnoge poglede jer kameni dekor daje kući poseban izgled, a posebice kada je kamen čist. Zato je važno redovito ga održavati.

U radu koristimo namjensku profesionalnu opremu perača pod pritiskom i podne perače uz usisavače i pumpe za vodu. Koristimo ekološka sredstva hemijskih i drugih namjenskih odmašćivača za postizanje vrhunskih rezultata.

Površine je uputno dodatno impregnirati radi bolje izolacije površina od zaprljanja, vremenskih i toplinskih utjecaja. Impregnacija se vrši na bazi vode, otapala, teflonskih ili nano-impregnacije.

Osim same fasade zgrada i drugih vanjskih površina objekata, obavljamo i visokotlačno pranje i čišćenje ostalih tvrdih površina okućnica, garaža, fasada, trgova, industrijskih podova.

Obratite nam se s povjerenjem. Pozovite

+387 65 969 688

+387 65 969 688